Cel de-al treilea album al trupei careiene Yesterdays, prezentat în premieră

Sâmbătă, 27 octombrie 2018, începând cu ora 18.00, în Sala Cavalerilor din Castelul Károlyi, a avut loc premiera publică de presă a celui de al treilea album al trupei Yesterdays, realizat cu sprijinul Consiliului Local al municipiului Carei și al Fundației Say-Yes, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.


Evenimentul a fost deschis de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, după care Enyedi Zsolt, membru al formației Yesterdays a relatat câteva cuvinte despre proiect, iar Bogáti-Bokor Ákos, de asemenea membru al formației Yesterdays și producător al albumului a prezentat formația, albumul, precum și modul în care a fost realizat acest proiect inedit. Solista formației, Stephenie Semeniuc a răspuns și ea întrebărilor din partea celor prezenți.
Cu această ocazie a fost prezentat publicului noul videoclip a trupei, videoclip care promovează o piesă de pe albumul proaspăt lansat.
La finalul evenimentului, artiștii au dat autografe pe coperta albumului și au mulțumit tuturor celor care au participat la acest eveniment inedit.