Ioan Vonica (PNL) şi-a depus candidatura la funcţia de primar al Căuaşului

În cursul zilei de azi, fermierul Ioan Vonica şi-a depus candidatura la funcţia de primar al comunei Căuaş. Vonica candidează sub sigla PNL.
Prezentăm anunţul depunerii candidaturii postat de Ioan Vonica
A sosit vremea schimbării în comuna Căuaş!
Astăzi, am mai făcut un pas către schimbarea pe care şi-o doresc locuitorii comunei Căuaş. Însoţit de o echipă puternică de oameni gospodari, respectaţi de comunitatea noastră, mi-am depus candidatura la funcţia de primar al comunei, precum şi lista de candidaţi ai PNL la Consiliul Local Căuaş.
Împreună cu această echipă puternică, îmi doresc să scoate comuna noastră din stagnarea în care a căzut în ultimele trei mandate. Cu toţii ştim că locuitorii comunei Căuaş îşi doresc dezvoltare, nu stagnare! Îşi doresc un primar gospodar şi implicat, nu unul tot timpul ocupat şi în birou baricadat. Îşi doresc consilieri locali cu iniţiativă, care facă totul pentru binele comunei şi al comunităţii noastre.
În numele PNL Căuaş, doresc să mulţumesc tuturor celor care, prin semnăturile lor, ne-au acordat susţinere pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale. Împreună, în 9 Iunie aducem schimbarea în comuna Căuaş!