La data de 31 august a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că pe strada Tireamului din municipiul Carei, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au fost rănite două persoane, informează IPJ Satu Mare. Accidentul a fost provocat de un poliţist, au declarat surse judiciare pentru portalul Opinie de Carei.

accident1

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Carei, în timp ce conducea un autoturism (Dacia Logan) pe strada Radu Șerban din municipiu, la intersecția cu strada Tireamului nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism (Volkswagen) care circula pe drumul prioritar, condus de un tânăr, de 27 ani, din localitatea Tiream.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, de 46 de ani și rănirea gravă a unei femei, de 45 ani, din localitatea Tiream, pasageră în cel de al doilea autoturism.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. În cauză a fost înregistrat dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.