Ministerul Educației a publicat rezultatele sesiunii de toamnă a Bacalaureatului, înainte de contestații. La nivelul municipiului Carei, cea mai mare promovabilitate a fost înregistrată la nivelul Liceului Teoretic Carei. La polul opus, la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu Carei niciunul dintre candidații înscriși nu a reușit să obțină medie de trecere.

 

rezultate-bac ok

La Colegiul Tehnic Iuliu Maniu au promovat Bacalaureatul șase din cei 44 de candidați înscriși, rezultând o promovabilitate de 13,6%. Șase dintre aceștia nu s-au mai prezentat la susținerea probelor.
La Liceul Romano-Catolic Josephus Calasantius au promovat BAC-ul șase din cei 39 de candidați înscriși (promovabilitate de 15,38%), nouă dintre ei neprezându-se la examene.
La nivelul Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu din Carei niciunul dintre cei cinci candidați înscriși nu a reușit să promoveze Bacalaureatul. De fapt, patru dintre ei nici nu s-au mai prezentat la susținerea probelor.
În cazul Liceului Teoretic Carei au promovat BAC-ul 12 din cei 26 de candidați înscriși, înregistrându-se o promovabilitate de 46,1%. Trei dintre aceștia nu s-au mai prezentat la susțienerea probelor.