În cadrul ședinței extraordinare de azi, consilierii locali careieni au aprobat amplasarea unui catarg de 12 metri înălțime în zona din partea dreaptă a Monumentului Ostașului Român din centrul municipiului. Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

grosu ioan
Inițiativa amplasării catargului aparține filialei careiene a Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MAI. ”Încercăm să amplasăm acest catarg acolo unde îi este locul de mult timp”, a declarat reprezentantul asociației, colonelul (r) Ioan Grosu, care a adăugat că toate cheltuielile de amplasare vor fi suportate de către Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MAI.
Catargul cu steagul tricolor, care va avea 12 metri înălțime, va fi amplasat în vecinătatea monumentului, pe partea dreaptă, la aproximativ 12 metri distanță, pe spațiul verde dintre acesta și Calea Armatei Române.
”Având în vedere importanța Anului Centenar pentru municipiul Carei, am dori ca această investiție să fie realizată înainte de data de 25 octombrie, de Ziua Armatei Române”, se arată în cererea semnată de colonelul (r) Ioan Grosu.