Un careian, în vârstă de circa 50 de ani, a decedat în această dimineață la Spitalul Județean Satu Mare după ce a fost înjunghiat la un bar din Cartierul Mihai Viteazu I din municipiul Carei, se arată într-un articol publicat de PresaSM.

cutit21

Bărbatul a fost înjunghiat în data de 19 iulie, în jurul orei 13.30, în fața unui bar, de către un individ, în vârstă de circa 50 de ani, din localitatea Căpleni. Autorul a reușit să fugă, dar a fost prins la scurt timp de către polițiști.
”Erau în bar, iar agresorul l-a tot provocat pe cel care a murit, cu înjurături și amenințări. Victima a rămas recent fără părinți, fapt care l-a afectat și mai tare. Au ieșit afară, agresorul i-a băgat cuțitul în burtă… și a fugit”, a spus un martor pentru PresaSM.
După ce a fost dus la Spitalul Județean Satu Mare, victimei i-a fost extirpată splina, iar în această dimineață a decedat. Corpul neînsuflețit va fi dus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.
În acest moment, agresorul este arestat preventiv pentru infracțiunea de tentativă de omor, cazul fiind cercetat de către specialiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Dacă medicii legiști vor stabili cauzalitatea între agresiune și deces, fapta se va reîncadra în omor. Iar autorul riscă ani grei în spatele gratiilor, mai scrie PresaSM.