Duminică, 29 iulie 2018, începând cu ora 13.30, în Sala de expoziții de la etajul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de artă fotografică, intitulate „Természet (S) Pillanatok”, (Momente naturale), a artistei Szöllősiné Haller Orsolya, din Ungaria, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, a deschis și moderat evenimentul, după care artista, Szöllősiné Haller Orsolya a adresat câteva cuvinte celor prezenți, menționând detalii despre fotografiile expuse și despre modul în care le-a realizat.
Expoziția, care cuprinde 33 de fotografii cu peisaje, fotografii tip macro cu detalii din natură și diverse animale, poate fi admirată în perioada 29 iulie – 11 august 2018, conform programului de vizitare a Castelului.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei și Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.