Caravana TIFF ajunge astăzi la Carei. Proiecția filmului are loc în aer liber, în Parcul Dendrologic, de la ora 21.45. Intrarea este liberă. Spectatorii vor putea urmării în această seară, producția românească Hawaii, în regia lui Jesús del Cerro, cel mai nou film în care joacă îndrăgitul actor Dragoș Bucur.

hawaii
Filmul de aproape două ore spune povestea despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață. Hawaii este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani cu care îți poți cumpăra dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit.
Alături de Dragoș Bucur joacă în film Cristina Flutur, premiată în 2012 la Cannes pentru rolul din filmul După dealuri. Distribuția este întregită de Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr și Gheorghe Ifrim.
În cea de a doua seară miercuri, 13 iunie, va fi proiectat filmul Banditul Whisky / A Viszkis în regia lui Nimród Antal cu: Bence Szalay, Zoltán Schneider, Piroska Móga, Viktor Klem.