Conducerea Liceului Teoretic Carei a luat măsuri împotriva elevului de clasa a IX-a care l-a făcut KO pe un coleg de-al său din clasa a XII-a. Comisia de disciplină a unității școlare se va reuni miercuri, 2 mai 2018, pentru a analiza cazul. Potrivit directorului Zsido Sandor, elevul bătăuș se va alege cu nota scăzută la purtare.

bataie

”Așteptăm să discute între ei părinții celor doi elevi, poate se împacă părțile între ele. Comisia de disciplină se va întruni în data de 2 mai pentru a decide măsurile care se impun. În mod clar elevul agresor se va alege cu nota șapte la purtare”, a declarat Zsido Sandor, directorul Liceului Teoretic Carei.
Sesizată de angajații Spitalului, Poliția Carei a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe. ”Poliția Carei s-a sesizat în acest caz și a deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Deocamdată nu avem înregistrată plângere din partea elevului agresat. În funcție de evoluția victimei se va soluție prin Parchet”, a declarat subcomisarul Ioan Copil-Lăpuște, comandantul Poliției Carei.
Reamintim că un elev în vârstă de 15 ani, din clasa a IX-a, i-a aplicat o lovitură la nivelul feţei unui coleg de liceu, elev în clasa a XII-a. Agresiunea a avut loc în cursul zilei de marţi, pe fondul geloziei. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei, de unde a fost direcţionată spre Spitalul Judeţean Satu Mare. În prezent, elevul agresat este înafara oricărui pericol. Şocaţi de starea în care se afla victima, angajaţii spitalului au anunţat imediat Poliţia.
Sursele afirmă că elevul agresor ar fi practicant de arte marţiale, acest lucru putând explica efectul puternic al loviturii pe care i-a aplicat-o colegului său mai în vârstă. Aceleaşi surse afirmă că elevul agresor ar fi fost autorul vandalizării toaletei unui bar din Carei. După ce patronul barului a postat pe Facebook o somaţie însoţită de poze cu stricăciunile provocate, elevul şi-a recunoscut faptele şi a achitat contravaloarea pagubelor.