O agresiune între elevi s-a înregistrat zilele trecute la Liceul Teoretic Carei. Un elev de clasa a XII-a a ajuns la spital în urma unei lovituri aplicate la nivelul feţei de către un elev mai mic, în vârstă de 15 ani, pe fondul geloziei. Cazul a ajuns la Poliţie, care ar fi deschis un dosar penal pe numele agresorului.

bataie

Potrivit surselor, un elev în vârstă de 15 ani, din clasa a IX-a sau a X-a, i-a aplicat o lovitură la nivelul feţei unui coleg de liceu, elev în clasa a XII-a. Agresiunea a avut loc în cursul zilei de marţi, pe fondul geloziei. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei, de unde a fost direcţionată spre Spitalul Judeţean Satu Mare. În prezent, elevul agresat este înafara oricărui pericol. Şocaţi de starea în care se afla victima, angajaţii spitalului au anunţat imediat Poliţia, care ar fi deschis un dosar penal pe numele elevului bătăuş.
Sursele afirmă că elevul agresor ar fi practicant de arte marţiale, acest lucru putând explica efectul puternic al loviturii pe care i-a aplicat-o colegului său mai în vârstă. Aceleaşi surse afirmă că elevul agresor ar fi fost autorul vandalizării toaletei unui bar din Carei. După ce patronul barului a postat pe Facebook o somaţie însoţită de poze cu stricăciunile provocate, elevul şi-a recunoscut faptele şi a achitat contravaloarea pagubelor.
Vom reveni cu amănunte.