În anul Centenarului României, Primăria şi Poliţia Carei i-au acordat câte o diplomă aniversară celei mai vârstnice careiance, Erdélyi Ilona, care azi a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani. Soţul său, Erdélyi Sándor, împlineşte în 2018, venerabila vârstă de 103 ani.

 

Primăria Municipiului Carei i-a pregătit o supriză cele mai vârstnice careience, Erdélyi Ilona, care azi a împlinit un secol de viaţă, chiar în anul Centenarului. Cu ocazia zilei de naştere, directorul Direcţiei Învăţământ-Sănătate, Varna Levente, i-a înmânat un frumos buchet de flori în numele primarului municipiului Carei, Eugen Kovacs, precum şi o diplomă semnată de către acesta. Erdélyi Ilona era acasă alături de soţul său, Erdélyi Sándor, care anul acesta împlineşte frumoasa vârstă de 103 ani.
Poliţia Municipiului Carei i-a pregătit o altă supriză celei mai vârstnice careience. Întrucât împlineşte 100 de ani chiar în anul Centenarului României, poliţiştii au sărbătorit-o în cadru festiv pe Erdélyi Ilona. Manifestarea aniversară, care s-a desfăşurat la West Motel Urziceni, a fost organizată de către Poliţia Carei împreună cu famila Radu, cu sprijinul firmei Binder & Family, reprezentată de omul de afaceri Binder Francisc. Ambii soţi au primit câte o diplomă din partea Poliţiei Carei, semnată de comandantul Ioan Copil- Lăpuşte, şi un cadou din partea firmei Binder & Family. Acestea au fost înmânate de către preotul reformat Tukacs Sándor József.