Tânărul fotograf din Cămin, Erik Geiger, în vârstă de 20 de ani, a decis să organizeze un tur al României, sub genericul „GG Tour Romania 2018”, în cadrul căruia va fotografia câteva modele, din diverse orașe pentru a pentru a imortaliza frumusețile României. Primul popas l-a făcut în Timișoara și urmează să ajungă în Baia Mare.

”Am decis să organizez „GG Tour Romania 2018” (www.ggphotography.ro/ggtour.html) pentru a mă promova astfel în întreaga țară, dar și întrucât îmi place să călătoresc. În acest tur voi fotografia câteva modele, din diverse orașe (vezi lista orașelor respectiv data: http://www.ggphotography.ro/events.html) pentru a imortaliza frumusețile României”, a declarat Erik Geiger pentru portalul Opinie de Carei.
Până în prezent a cooperat cu câteva fete din Timișoara, acesta fiind prima oprire din tur, urmând ca în data de 7 aprilie să ajungă la Baia Mare. Acest tur durează în total 366 de zile, ultima oprire fiind în Tulcea.
Erik Geiger a început să practice meseria de fotograf în cursul anului 2013, la un meci de fotbal al echipei Schwaben din Cămin. ”Motivul a fost unul oarecum banal, am filmat meciul cu telefonul, filmând în momentul marcării unui gol. Prin urmare am fost contactat de căpitanul echipei, Lucian Sasu, care m-a invitat să fiu fotograful echipei, aici începându-mi cariera”, a declarat Erik Geiger.
Până în momentul de față, Erik a reușit să-și fac o pagină web (www.ggphotography.ro), având tot mai mulți doritori de ședințe foto. ”În principiu realizez orice fel de fotografie, începând de la portrete, până la poze publicitare, fără a mă axa pe o anumită temă”, a declarat tânărul din Cămin.
Pe viitor, Erik Gieger își propune să își deschidă o firmă, iar mai apoi să călătorească în marile orașe din Europa. Nu este exclus să fotografieze și frumoasele Europei, extinzând astfel turul