Consiliul Local Carei a decis să amâne discutarea unui proiect de hotărâre privind instalarea unui catarg în sensul giratoriu din centrul municipiului. Proiectul va fi discutat în următoarea ședință de Consiliu Local.

DSC_0540

Consilierul Ilie Ciuta a solicitat includerea pe ordinea de zi a unui proiect de hotărâre privind instalarea unui catarg în sensul giratoriu de lângă Catedrala Ortodoxă din municipiul Carei. Primarul Eugen Kovacs a solicitat amânarea dezbaterii proiectului de hotărâre pe motiv că documentația este incompletă. ”Proiectul de hotărâre va fi pus pe ordinea de zi a ședinței din aprilie, după ce va fi analizat de compartimentele de specialitate ale Primăriei Carei”, a declarat primarul Kovacs. Proiectul este incomplet întrucât schițele prezentate sunt niște simple desene, fără a fi semnate de către un specialist, și nu sunt menționate detalii tehnice consideră primarul Eugen Kovacs.
Includerea proiectului de hotărâre pe ordinea de zi a întrunit șapte voturi pentru și 12 abțineri. Astfel, acesta a fost retras, urmând să fie supus dezbaterii Consiliului Local Carei după completarea documentației tehnice. Pe catargul respectiv va flutura un drapel al României.