La finalul şedinţei ordinare de azi, preşedintele Comisiei Juridice din cadrul Consiliului Local Carei, avocatul Eva Mărginean, a anunţat că îl va da în judecată pe consilierul local Ilie Ciuta pentru o remarcă jignitoare la adresa sa.

consiliu

Concret, preşedintele Comisiei Juridice, avocatul Eva Mărginean s-a încurcat în privinţa proiectelor de hotărâre când a fost consultată în privinţa avizului dat de comisia pe care o prezidează. Din greşeală, a început să dea citire punctului de vedere al comisiei referitor la următorul proiect de hotărâre faţă de cel luat în discuţie, proiect privind dezlipirea clădirii Psihiatriei de cea a Staţiei de Ambulanţă Carei.
Consilierul Ilie Ciuta a făcut imediat o remarcă jignitoare de genul că avocatul Eva Mărginean a sărit la proiectul de hotărâre cu Psihiatria întrucât merge des pe acolo, sugerând că ar avea probleme de ordin psihic. Preşedintele Comisiei Juridice, Eva Mărginean, a aşteptat finalul şedinţei, anunţând că îl va acţiona în instanţă pe consilierul Ilie Ciuta pentru remarca jignitoare.
Nu este prima oară când Ilie Ciuta jigneşte persoane în cadrul şedinţelor Consiliului Local Carei.