În data de 24 martie 2018, la Carei a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului Art Theray, organizat de Asociația “Inimi deschise spre mânuțe întinse” Carei, în colaborare cu artistul Aurel Popp. Evenimentul caritabil a fost organizat cu scopul de colecta fonduri în vederea susținerii acțiunilor caritabile atât pentru cazurile sociale individuale cât și cele pentru comunitate nostră.


Activitatea a avut loc la manejul Equus din parcul municipiului Carei.
Cu acesta ocazie a avut loc și o degustare de vinuri, prezentate de un somelier, vinurile Cramei Rătești din județul Satu Mare.
În cadrul acestei acțiuni, participanții s-au alăturat mapamondului la ora 20.30, pentru a celebra “Ora pământului”, prin stingerea luminii electrice și aprinderea candelelor oferite de organizația Cercetașii României, Centrul Nord, Nord-Vest Satu Mare.
”Adresăm mulțumiri din suflet Cramei Rătești, firmelor Agrotex Carei și Alconor Company, Primăriei Carei, doamnei Aniko de la centru Equus și tuturor participanților la acest eveniment”, se arată în comunicatul de presă transmis portalului Opinie de Carei.