În data de 24 martie 2018, orașul Kazincbarcika din Ungaria a fost gazda competiției ”Memorialul Bódi Ilona, VIII Shotokan Karate Kupa Kazincbarcika”. La această competiție au fost prezenți 194 de sportivi din 24 de cluburi, din Ungaria și România. Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a fost reprezentat de sportiva Marcovici Cristina la proba de Kata, condusă de instructorul și președintele clubului dr. Fazekas György.


Marcovici Cristina a cucerit medalia de bronz, urcând astfel pe podiumul de premiere.
A fost o competiție bine venită, având în vedere faptul că Tina va participa în aprilie la Cupa Europeană Kohai din cadrul Campionatului European de Karate SKDUN, care va avea loc în Polonia.
Fiind la începutul carierei sportive, fiecare competiție este foarte importantă și prin perseverență și multe antrenamente va avea șansa să devină campioană și, de ce nu, chiar campioană olimpică.
Președintele dr. Fazekas György, dorește să mulțumească sponsorilor sprijinul acordat.
Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv Karate Do B.F.K.S. au loc în zilele de luni, miercuri și joi, cu începere de la ora 17.15, în sala de sport a Centrului Social de pe strada Progresului din municipiul Carei.