Campionatul Național de Karate ESKU, organizat de Federația Română de Karate, afiliată la WORLD KARATE FEDERATION, a fost găzduită sâmbătă de COSR – Izvorani, Complexul Olimpic “Sydney 2000”, unde peste 400 de sportivi de la 28 de cluburi au luptat pentru medaliile de campioni naționali. Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a fost reprezentat de Bartincki Attila.

Sportivul careian a demonstrat încă o dată că merită pe deplin încrederea acordată, cucerind medalia de argint, la proba de Kata individual masculin Seniori și medalia de bronz la Kumite -60 kg.
CS Karate Do B.F.K.S. mulțumește pe această cale sponsorilor pentru sprijinul acordat.
Președintele dr. Fazekas Görgy și toți membrii Clubului Sportiv Karate Do B.F.K.S., doresc să-l felicite și pe această cale.
“Moto-ul clubului de karate careian este ”Mai bine două ore de sport pe zi, decât două ore în fața calculatorului”. Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv se țin în Carei, în zilele de luni, miercuri și joi, la Centrul Social, fosta cazarmă, de la ora 17.15”, a declarat preşedintele Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. Carei, dr. Fazekas György.