Deputatul PNL Romeo Nicoară are, începând de azi, un birou parlamentar în municipiul nostru, care funcţionează în sediul Organizaţiei Municipale PNL Carei. Prin deschiderea cabinetului parlamentar, deputatul liberal Romeo Nicoară doreşte să aibă un contact mai eficient cu cetăţenii din Carei şi din zona înconjurătoare.

La inaugurarea biroului parlamentar au fost prezenţi numeroşi membri ai PNL Carei, în frunte cu preşedintele Organizaţiei Municipale, Dan Bontea. „Deschiderea acestui cabinet parlamentar constituie un moment important pentru filiala noastră”, a accentuat preşedintele Dan Bontea.
Deputatul Romeo Nicoară doreşte ca, prin intermediul acestui cabinet parlamentar, să aibă un contact cât mai eficient cu cetăţenii din Carei şi din zona înconjurătoare. „Astăzi am deschis cabinetul parlamentar la Carei, cu sediul în incinta Organizaţiei Municipale PNL Carei. Scopul acestui cabinet parlamentar este de a avea un contact mai eficient cu cetăţenii municipiului Carei şi ai localităţilor din jur. Dacă până acum întâlnirile s-au făcut online sau prin deplasări pe teren, de azi înainte vom avea cabinet parlamentar deschis aici, la Carei, unde oamenii să poată să vină, să-şi spună problemele direct mie, în calitate de deputat al judeţului Satu Mare, dar şi unor reprezentanţi ai mei, care vor fi aici la fiecare săptămână pentru a le asculta problemele, a le prelua petiţiile, dar şi ideile pe care aceştia le transmit politicienilor sau autorităţilor”, a declarat deputatul Romeo Nicoară.
„Ce observăm în ultima vreme este că nevoia de a fi în contact cu cetăţenii este foarte importantă pentru că, după părerea mea, politicienii din ziua de azi s-au îndepărtat de cetăţeni. Politicienii români, în marea lor majoritate, în ultimii ani s-au îndepărtat de cetăţeni şi de nevoile lor reale. Ce observăm pe străzile oraşelor din această ţară, mă refer la protestele care au avut loc, demonstrează această îndepărtare. Acesta este de fapt strigătul care se aude din stradă: veniţi şi fiţi atenţi la noi, căci de aceea v-am votat şi v-am pus acolo. Consider că prin această apropiere de cetăţeni, şi aici, la Carei, vom putea comunica mai eficient şi vom şti mai bine ce nevoi au şi ce se întâmplă cu ei. Vedem că sunt multe probleme în ţara aceasta şi e nevoie de ajutor, e nevoie să fim alături de oameni, căci şi ei au fost alături de noi în anii trecuţi. Altfel nu cred că putem face o politică bună şi democratică, în slujba cetăţeanului”, a adăugat deputatul Romeo Nicoară.