O serie de partide cu adevărat incitante s-au disputat azi, în cadrul Cupei Polipol la tenis de masă. Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport TAPO, situată în cartierul Eliberării din municipiul Carei.

Cupa Polipol a ajuns la a treia ediţie în acest an. “De această dată, am organizat puţin mai altfel Cupa Polipol la tenis de masă, în sensul că am invitat şi partenerii societăţii, nu doar angajaţii. Scopul acţiunii a fost să ne simţim bine împreună. Colectivul de angajaţi ai societăţii noastre frecventează săptămânal sala de tenis de masă TAPO. Azi le-am oferit ocazia să-şi măsoare aptitudinile la acest sport pentru premii şi cupe”, a declarat directorul general al Polipol Mobila SRL Foieni, Dan Brumboiu.
Concurenţii au fost distribuiţi în pastru grupe. Câştigătorul grupei A a fost Poósz Attila, urmat de Gellén Zsolt, László Arnold şi Szűcs Rudolf. În grupa B, pe primul loc s-a clasat Vagner Norbert, pe locul al doilea Filip Nicolae, pe locul al treilea Mitereiter Gergő, pe locul al patrulea Linzenbold Róbert, iar pe locul al cincilea Kesszenheimer Róbert. În grupa C s-a impus Lieb Arnold, urmat de Varga Francisc, Miklósi Norbert, Csáki Csaba şi Rotmund Alexandru. Pe primul loc în grupa D s-a clasat Adrian Bucureștean, urmat de Dan Brumboiu, Beker Anton şi Cosmin Boldan. În etapa următoare, Bucureștean l-a învins pe Filip, Lieb pe Gelén, Vagner pe Varga, iar Brumboiu pe Poósz. În semifinale, Bucureştean a câştigat în faţa lui Lieb, iar Vagner l-a învins pe Brumboiu. Finala a fost adjudecată de Bucureştean.
La dublu, perechea Brumboiu–Mitereiter a învins perechea Varga–Beker, Vagner–Mészáros a câştigat în faţa perechii Lieb–Poósz, iar duo-ul Filip–Bucureștean s-a impus în faţa echipei Csáki–Gellén. În semifinale, perechea Varga–Beker a pierdut ambele partide, perechea Filip–Bucureștean a câştigat doar una, iar perechea Vagner–Mészáros a învins în ambele partide, adjudecându-şi cupa.
Fiecare concurent a primit câte o diplomă de participare, au fost acordate şi premii speciale, precum şi cupe şi medalii pentru campioni. Toţi participanţii la Cupa Polipol la tenis de masă au fost de fapt câştigători întrucât au avut ocazia să concureze într-un mediu caracterizat de prietenie.