Municipiul Carei este promovat în cadrul standului Ministerului Turismului la Târgul de Turism Internațional „Utazás 2018” din Budapesta, care are loc în perioada 1-4 martie 2018 la complexul expozițional HungExpo.

Ministerul Turismului participă și în acest an cu un stand naţional cuprinzând o serie de expozanţi reprezentând agenţii de incoming, destinaţii turistice şi prestatori de servicii turistice, Consilii Județene și Primării.
Reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural din Carei au pregătit pentru acest an pliante și broșuri pentru vizitatori, precum și materiale de promovare a orașului Carei și a stațiunii Tășnad, pentru agențiile de turism prezente în aceste zile în pavilioanele de la HungExpo.
Agențiile de turism și-au arătat interesul de a-și modifica traseele din Romania cu scopul de a include și Careiul în traseele pe care le vor alege.
Pe tot parcursul evenimentului vor fi distribuite materiale promoționale și va fi promovat și site-ul visitcarei.ro.
Vizitatorii standului au arătat un interes deosebit pentru municipiul Carei și zona Maramureșului și Bucovinei.
Standul a fost vizitat și de Ambasadorul României la Budapesta, excelența sa, domnul Marius Lazurca, care i-a felicitat pe careieni pentru progresele realizate în ultimii ani și a promis să vină în orașul nostru.
Târgul de Turism Internațional „Utazás 2018” din Budapesta a ajuns în acest an la cea de-a patruzeci și una ediție, reprezentând cel mai important eveniment din țara vecină, dedicat industriei turismului.