Sâmbătă, 3 martie 2018, de la ora 16.00, în Sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de artă fotografică „Sălaj – Frumusețe, Tradiție, Poveste”, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Salaj 2017

Fotografiile prezente în expoziție au fost realizate în cadrul taberei de fotografie „Sălaj – Frumusețe, Tradiție, Poveste”, care s-a desfășurat în anul 2017, în județul Sălaj. În cadrul taberei au participat atât artiști cunoscuți din România, cât și fotografi din Italia, Slovenia sau Grecia. Printre invitați s-a numărat și artistul careian Bikfalvi Zsolt, care a reprezentat Fotoclubul „Vasile Vénig László” din Carei.
Creațiile realizate de artiști au fost expuse în primă fază, în toamna anului 2017, la Zalău, iar acum și careienii le vor putea admira.
Expoziția se desfășoară sub patronajul al Asociației Artiștilor Fotografi din România și va putea fi văzută și în alte orașe din țară.
Momentul artistic va fi realizat de Taraful Ceatăra din Carei.
Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 03 – 16 martie 2018, după programul de funcționare a Muzeului din Castel.
Se aduc mulțumiri deosebite ghizilor, care au pus la dispoziția participanților informații deosebite și au fost parte și din echipa de organizare: Mirel Matyas, Ecaterina Olaru, Sebastian Olaru, Laura Chirilă, Florin Opriș Crișan.
Partenerii Evenimentului: Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Asociația Artiștilor Fotografi din România -filiala Nord-Vest, cu sprijinul Consiliului Județean Sălaj și al Asociației de Dezvoltare Intercomunitare „Sălaj Plus”.
Organizatorii, Fotoclubul „Vasile Vénig László”Carei, Direcția de Cultură și Sport Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, vă așteaptă cu drag!