Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați la data de 24 februarie a.c., în jurul orei 17.00, despre faptul că între localitățile Cămin și Carei a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, informează IPJ Satu Mare.

ambulanta-accident

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto, de 49 de ani, din localitatea Berveni, pe fondul conducerii imprudente a unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în șanțul din partea stângă a direcției de deplasare.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru efectuarea investigațiilor medicale. Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.
Împrejurările comiterii accidentului sunt cercetate în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.