Un jurnalist careian a luat atitudinea împotriva dezinformările repetate ale unei părți a presei locale privind tăierile de arbori din incinta parcului dendrologic. ”Povestim isteric despre copacii tăiați în parcul Municipiului Carei, însă nu spunem un cuvant despre copacii care au fost plantați și nici despre cei care urmează să fie plantați!”, scrie jurnalistul Ovidiu Doka pe pagina sa de Facebook.

”În caz de furtună și vreme rea, când se rupe un copac și cade peste o mașină sau, mai rău, peste o persoană, urlăm în gura mare ca primăria nu și-a făcut datoria! Și să nu uităm că vara parcul din oraș este intens circulat, vizitat. Acum 2 ani, când a fost acea furtună puternică cu gheață, mă aflam chiar în parc, mai precis la intrarea în parc, și am văzut cu ochii mei ce înseamnă când natura se dezlănțuie și cum au picat crengi mari de copac atât pe alee cât și pe spațiile verzi! Și atenție! În acel moment erau oameni în parc, care s-au refugiat de gheața care cădea înfiorător!”, scrie Ovidiu Doka.
În sprijinul afirmațiilor sale, jurnalistul a postat și o galerie foto cu puieții de arbori care au fost plantați recent în parcul dendrologic din centrul municipiului Carei.
Sursă text și foto: Pagina de Facebook a jurnalistului Ovidiu Doka