Poliţiştii au identificat trei tineri bănuiţi că ar fi comis o tâlhărie în localitatea Satu Mic, doi dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, informează IPJ Satu Mare.

arestat1

În data de 17 iulie a.c., în jurul orei 13:20, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cetăţean german cu domiciliul în Berlin, a sesizat poliţia că a fost victima unei tâlhării comise de trei tineri necunoscuţi. S-a constituit o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Secției de Poliţie Rurală Tășnad şi din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, care sub directa coordonare a procurorului de caz, au reușit în scurt timp identificarea celor trei tineri de 16,18 şi 22 ani, toţi din localitatea Satu Mic. Din cercetări, a rezultat faptul că în timp ce victima se afla în localitatea Satu Mic în scop turistic, cei trei l-ar fi deposedat prin violenţă de o borsetă ce conținea un obiectiv de la aparatul de fotografiat, un telefon mobil şi suma de 280 euro și 100 de lei .
Doi dintre agresori , respectiv cel de 16 şi 18 ani au fost prinşi şi reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă activităţile specifice în vederea depistării celui de-al treilea participant la comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30% .
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.