În data de 17.07.2017, în jurul orei 14:00, poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Ghilvaci, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Satu Mare.

accident-bicicleta
În fapt, un tânăr de 21 ani, din Craidorolt, pe fondul efectuării unei manevre de mers cu spatele fără să se asigure, pe DJ 194, a accidentat ușor doi minori de 13 ani şi 16 ani din localitate, care în calitate de bicicliști circulau regulamentar pe partea carosabilă. Conducătorul auto a părăsit locul evenimentului fără încuviințarea organelor de poliţie, fiind identificat ulterior. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; totodată i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere de nici o categorie.
Cel în cauză este cercetat în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie si vătămare corporala din culpă.