A fost semnat contractul de execuție pentru etapa a II-a a Marii Asfaltări a Careiului

Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, și directorul firmei Drum Construct SRL Pericei, Szoboszlai Attila, au semnat astăzi, 12 iulie 2017, contractul de execuție pentru Marea Asfaltare – etapa a II-a, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

kovacs eugen contract
”Avem o colaborare bună cu firma câștigătoare, Drum Construct SRL Pericei. Este a treia lucrare adjudecată de această firmă în municipiul Carei. Prima a fost adjudecată în 2011, a doua în luna decembrie a anului trecut, care este în curs de execuție, având ca termen de finalizare luna septembrie a acestui an. Lucrarea de asfaltare adjudecată acum este continuarea celei demarate în primăvară”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
”Este o provocare nouă, dar în același timp e o cinste pentru firma noastră să lucreze în continuare la Carei, unde 80% din rețeaua stradală a fost reabilitată de noi”, a declarat directorul firmei Drum Construct SRL Pericei, Szoboszlai Attila.
În cadrul etapei a II-a a Marii Asfaltări vor fi asfaltate următoarele străzi cu starea asfaltului rea/mediocră: Matei Basarab, Mikes Kelemen Platforma P1, Cornului, Bicaz, Pârvan, Lacului, Trandafirilor, Curuților, Dacia, Zamfirescu, Nuferilor.
De asemenea, vor fi asfaltate următoarele străzi cu starea asfaltului foarte rea: Cuza Vodă, Dorului, Mikes Kelemen, Mikes Kelemen Platforma P2, Haiducilor, Sinagogii, Karolyi Gaspar, Ion Vidu, Tineretului, Davila Tronson 1, Davila Tronson 2, Eliberării, Eliberării Tronson T1, Eliberării Tronson T2, Eliberării Tronson T3, Eliberării Tronson T4,
În plus, vor fi asfaltate și trei străzi pietruite din Grădina Viilor: Viilor- Tiream, Viilor- Ianculești, Viilor- Nyulhat.
Lucrările de asfaltare au fost adjudecate de către Drum Construct SRL Pericei la prețul de 1,7 milioane lei, reprezentând 58% din valoarea estimată de proiectant.
Tot în cursul zilei de azi urmează să fie semnat contractul de execuție pentru lucrările de pavare a trotuarelor în cadrul etapei a II-a a Marii Asfaltări. Lucrările au fost adjudecate de firma Drum Inserv SRL Zalău la prețul de 2,1 milioane lei, reprezentând 61% din valoarea estimată de proiectant. Firma din Zalău va pava trotuarele aferente străzilor: Mihai Vitezul, Avram Iancu, 25 Octombrie, 1 Mai, Calea Armatei Române, Ignișului, Corneliu Coposu, Vasile Lucaciu, Doina, Vonhaz și George Coșbuc.


Lasă un răspuns