Giurgiu- Kovacs Monica (UDMR) și-a depus candidatura la funcția de primar al Careiului

Giurgiu-Kovacs Monica și-a depus azi candidatura la funcția de primar al Careiului, precum și lista de candidați ai Uniunii la Consiliul Local Carei, împreună cu peste3.000 de semnături de susținere.
Giurgiu-Kovacs Monica a fost însoțită de președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, liderul UDMR Satu Mare, deputatul Nagy Szabolcs, primarul Eugen Kovacs, președinte al UDMR Carei, candidați ai UDMR la Consiliul Local Carei, la Consiliul Judeţean, și susținători.
”Am înregistrat astăzi candidaturile la Primăria și Consiliul Local Carei! Țelul nostru este ca, din 9 iunie, o echipă puternică, dinamică și experimentată, să continue activitatea în Carei și în județul Satu Mare”, a declarat candidatul UDMR la funcția de primar al Careiului, Giurgiu-Kovacs Monica.
”Numai împreună putem să ne reprezentăm interesele, iar pentru a fi eficienți avem nevoie de o voce puternică atât acasă cât și la Bruxelles. Aceasta este acum adevărata miză. Mulțumim tuturor pentru susținere! Împreună vom câștiga!”, a adăugat Giurgiu-Kovacs Monica.
Până în prezent, pentru funcția de primar al Careiului și-au depus candidaturile Eugen Binder (PSD), Constantin Ganea (Forța Dreptei) și Giurgiu-Kovacs Monica (UDMR).