O sută de poliţişti sătmăreni mobilizaţi pentru siguranţa minivacanţei de Rusalii

Circa 100 de poliţişti sătmăreni vor acţiona în fiecare zi în teren pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă, iar manifestările organizate pe raza judeţului Satu Mare să se desfăşoare în condiţii optime.

politisti
Pentru perioada 01-05 iunie 2017, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost luate măsuri suplimentare pentru menţinerea ordinii publice, precum şi pentru asigurarea intervenţiei rapide la solicitări.
Poliţiştii de ordine publică vor acţiona, cu precădere, în zonele în care se organizează slujbe religioase, precum şi la evenimentele la care se așteaptă un număr mare de participanţi, pentru a preîntâmpina faptele antisociale şi a menţine un climat de siguranţă publică.
Poliţiştii rutieri vor monitoriza traficul rutier în vederea prevenirii evenimentelor grave şi combaterii încălcării regimului legal de viteză, fiind monitorizate în special principalele artere ale judeţului dar şi rutele de intrare/ieşire în/din municipii şi oraşe.
De asemenea, se vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a zonelor de interes turistic.


Lasă un răspuns