Sâmbătă, 18 martie 2017, începând cu ora 16.00, în Sala Cavalerilor a castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de fotografie a artistului Magdó István din Săcele (județul Brașov), informează Direcția de Cultură.

Magdó István Afis CArei
Creațiile lui Magdó István nu reprezintă o necunoscută pentru publicul careian, întrucât artistul a mai expus în cadrul edițiilor Salonului de Fotografie „Vasile Vénig László” din anii trecuți, fiind și premiat de mai multe ori. Magdó István a fost prezent la Carei și în urmă cu două săptămâni la Salonul Internațional de Artă Fotografică al României, ediția XXI-a, care s-a desfășurat tot în castel. În cadrul salonului a obținut distincție din partea FIAP.
Fotografiile care vor fi expuse la Carei au mai fost prezente într-o serie de expoziții din țară și străinătate, obținând o mulțime de premii. Magdó István este membru al Asociației Artiștilor Fotografi din Romania și al Asociației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari, în cadrul căreia fiind și vicepreședinte pe zona Transilvania.
Fotografiile vor fi expuse în castelul din Carei timp de două săptămâni, vizitarea fiind gratuită.