Centrul Cultural al Municipiului Carei, în colaborare cu Direcția de Cultură a municipiului Carei, caută și în 2017 cea mai bună voce. Cu această ocazie se organizează cea de-a opta ediție a concursului de muzică ușoară Star Select, destinat soliștilor vocali din județul Satu Mare și nu numai, se arată într-un comunicat de presă transmis portalului Opinie de Carei.

logo-star-select
Dacă ești elev, ai talent și îți place să cânți, înscrie-te în competiție!
Concursul se va desfășura pe două categorii : clasele V-VIII și IX-XII și va avea loc în data de 25 martie 2017, de la ora 12.00, la Carei, în sala de spectacole Deák Endre a Centrului Cultural. Fiecare concurent va putea interpreta o melodie, pe negativ sau cu acompaniament la chitară ori pian. Negativul piesei va fi adus în format mp3, cu o oră înaintea începerii concursului.
Înscrieri se pot face individual sau prin intermediul instituțiilor de învățământ până în data de 17 martie 2017, pe adresa de email culturacarei@yahoo.com, cu specificația ”Star Select”(nume și prenume, instituția școlară, clasa, titlul piesei interpretate, adresa de email și număr de contact) sau personal la Centrul Cultural Carei, zilnic între orele 13-18. Persoană de contact prof. Szűcs József. (0744 349 943)