Sportiva careiană Helga Dari a primit un premiu special din partea întreprinzătorului Gergő Pete-Komáromy, care deţine Fitness Club Carei şi Bodybuilder Gym Carei. Premiul, în valoare de 500 de euro, i-a fost înmanat talentatei jucătoare de tenis de masă în cursul zilei de azi, 1 martie 2017.

Careianul Gergő Pete-Komáromy a înmânat consistentul premiu în incinta sălii de fitness pe care o va inaugura în cel mai scurt timp, întrucât nu a putut fi prezent la Gala Sportului Careian, care s-a desfăşurat luni, la castelul Karolyi. Gergő Pete-Komáromy a arătat că şi el a fost sportiv şi ştie ce cheltuieli importante, alături de celelalte sacrificii, le presupun sportul de performanţă. Acesta a încurajat-o pe Helga Dari să facă tot posibilul pentru a-şi continua cariera sportivă şi a obţine cât mai multe performanţe.
Gergő Pete-Komáromy a adăugat faptul că a discutat şi cu alţi întreprinzători din Carei pentru ca, începând de anul viitor, să ofere un sprijin financiar mai consistent sportivilor careieni care obţin performanţe deosebite. Chiar dacă respectivul sportiv obţine respectivele rezultate în culorile unor alte cluburi, important este că acesta provine din Carei. La fel se întâmplă în cazul lui Eric Bicfalvi, care joacă în Campionatul Rusiei, sau în cazul Helgăi Dari, care evoluează în culorile Clubului Statisztika din Budapesta.
Helga Dari s-a declarat extrem de bucuroasă, fiind surprinsă de gestul întreprinzătorului careian. Sportiva careiană a adăugat că un alt motiv de bucurie l-a constituit faptul că, în cadrul Galei Sportului Careian, a fost premiată de către campioana olimpică Simona Pop şi de către arbitrul internaţional Kovacs Istvan, două modele în cariera sa sportivă.
La final de săptămână, sportiva careiană Helga Dari, descoperită şi pregătită de antrenorul Mircea Podoba, va participa la Campionatul Naţional al Ungariei la tenis de masă, iar săptămâna viitoare va fi prezentă la un turneu internaţional în Italia. Portalul Opinie de Carei îi urează mult succes!