Un bărbat din Rădulești, bănuit de comiterea unui furt, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, informează IPJ Satu Mare. Portalul Opinie de Carei a relatat în cursul zilei de ieri despre percheziția care a avut loc la domiciliul bărbatului în vârstă de 63 de ani.

arestat1

Aflați în continuarea cercetărilor într-un dosar de furt calificat, polițiștii careieni, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au efectuat în data de 28.02.2017, două percheziții domiciliare la un bărbat de 63 de ani din Rădulești, bănuit de comiterea unui furt.
Din cercetări, a rezultat că acesta, în cursul lunii ianuarie, ar fi pătruns prin efracție în imobilul nelocuit din Carei al unui administrator de societate comercială, de unde ar fi sustras electronice și bunuri diverse în valoare de aproximativ 8000 lei.
Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din furturi, dar și o cagulă și mai multe instrumente speciale destinate anihilării sistemelor de închidere a ușilor.
Față de cel în cauză s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.