Amical la Nyirbator: Victoria Carei- Sporting Recea 2-2

Duminică, la Nyirbator, echipa CSM Victoria Carei a disputat primul meci din acest an în compania echipei Sporting Recea, ocupanta locului doi în seria a V-a din Liga III. Având în vedere condițiile impecabile în care s-a disputat jocul, pe suprafață sintetică,a rezultat un joc viu disputat, cu valente tehnico-tactice de un bun nivel.

fcm-victoria-carei
Careienii au dat o replică foarte bună, având in vedere ca este o perioadă în care lotul nu este cristalizat pentru returul campionatului și mai mulți dintre componenții echipei au lipsit din motive obiective, accidentări și examene. Adversarii au lăudat consistența jocului tinerilor fotbaliști careieni, mai ales că în jocurile precedente cei de la Sporting Recea au întâlnit două dintre primele echipe clasate în Liga IV Elite, în fața cărora au reușit victorii simetrice, cu scorul de 7-0.
La pauză, CSM Victoria Carei a intrat în avantaj prin golul marcat de Nyilvan, în minutul 20. Apoi, în repriza a doua, Sporting Recea a reușit egalarea, după o fază fixă. CSM Victoria Carei a preluat conducerea din nou în minuntul 70, prin Hohagyi, după un șut de excepție din afara careului, ca pe final de meci, în minutul 85, maramureșenii să reușească egalarea din nou, după o lovitură de la 11 m corect acordată.
CSM Victoria Carei a evoluat în formula: Preg-Silaghi ,Griszhaber, Kuzmos, Malinetescu-Tempfli-Varga, Boldizsar, Vancea, Hevele-Nyilvan. După pauză au mai intrat Veibel, Csenteri și Hohagyi, antrenor Răzvan Nintaș.


Lasă un răspuns