Pentru a doua oară consecutiv, careianca Otilia Sescu a fost propusă în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. Angajată ca şi asistent social în cadrul Spitalului Municipal, Otilia Sescu are nevoie de sprijinul și de voturile careienilor pentru a putea câștiga în cadrul ediției din acest an a prestigioasei gale.

gala

Pentru a ajunge la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, careianca Otilia Sescu are nevoie de cât mai multe voturi. Se poate vota la următorul link:
http://poll.cnasr.ro/poll/4
Asistenții sociali nominalizați sunt trecuți în ordine alfabetică. Trebuie doar bifată căsuța din dreptul numelui SESCU TANIA-OTILIA (SATU MARE).
Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.
În seara de 21 martie 2017, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială își deschide cortina celei de-a IV-a ediții în inima Bucureștiului, la Ateneul Român, în întâmpinarea a 800 de zâmbete și priviri nerăbdătoare. De patru ani alături de organizatori, Andreea Marin va fi amfitrionul serii.