În perioada 17-19 februarie a avut loc în Sofia Campionatul European de Karate organizat sub egida Federației Europene de Karate, ”44th European Junior & Cadet and 9th U21 Championships”. La această competiție au participat 1186 de sportivi, 500 de sex feminin, 685 de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 14 și 21 de ani, din 50 de țări europene..


Lotul național al României a fost format din 32 sportivi, înscriși în 31 de probe. Conform regulamentului competițional, WKF-EKF, la o categorie se poate înscrie doar un singur sportiv dintr-o țară.
Bartincki Attila, sportiv al clubului Karate Do B.F.K.S. din municipiul Carei, făcând parte integrantă din lotul național, a avut onoarea de a reprezenta România la proba de Kata masculin U21.
Primul obstacol l-a luat cu succes în fața sportivului din Irlanda, la al doilea meci a pierdut în fața sportivului din Serbia. Din păcate în repasaj, pentru medalia de bronz, sportivul din Israel a ieșit învingător, Attila clasându-se astfel pe locul 9.
Și acest loc este o clasare bună, fiind un loc care încă se regăsește pe grila de medalii, aducând puncte atât sportivului cât și României.
„Președintele dr. Fazekas Gheorghe Zoltan și toți membrii Clubului Sportiv Karate Do B.F.K.S., doresc să-l felicite și pe această cale. De asemenea aduc mulțumiri sponsorilor inimoși”, se arată în comunicatul de presă transmis portalului Opinie de Carei
Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv se țin în Carei, în zilele de marți și joi, la Centrul Social, fosta cazarmă, de la ora 17.00.