În cadrul manifestărilor dedicate artei fotografice din această toamnă Fotoclubul ”Vasile Vénig László” din Carei organizează o proiecție și prezentare a despre Peru, intitulată ”Miraculosul Peru”, informează Direcţia de Cultură şi Turism Carei.

peru-vetites-karoly
De această dată Ştefan Vida membru al fotoclubului careian, vine în faţa publicului cu fotografii și o proiecție cu instantaneele surprinse în cursul călătoriei sale în America de Sud, mai precis în Peru. În cadrul expoziției vor putea fi admirate locuri unice precum Machu Pichu, liniile Nazca și multe alte atracții care lipsesc din ghidurile turistice.
Evenimentul se va desfășura vineri, 25 noiembrie 2016, de la ora 18.00 în sala de conferințe a Castelului Károlyi din Carei. Acesul este liber.
Expoziția organizată în luna mai în castelul Karolyi aparținând lui Ştefan Vida: „De la Deșertul Atacama…până la Strâmtoarea Magellan”, va ajunge mâine, 23 noiembrie 2016, de la ora 18.00, în sala festivă a Liceului Teologic Romano Catolic „Hám János” Satu Mare.