Polițiștii negreșteni au identificat în trafic un bărbat, de 68 de ani, din Certeze, la volanul unui autoturism, deși anterior își pierduse dreptul de a conduce. În același timp pe numele lui exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, tot pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Bărbatul a fost încarcerat, informează IPJ Satu Mare.

actiune-politie

La data de 17.11.2016, ora 13.45, polițiștii din Negrești Oaș, au identificat în trafic un bărbat, de 68 ani, din comuna Certeze, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Franța, pe str. Ion Creangă din localitate.
La controlul efectuat, s-a constatat că cel de la volan avea permisul de conducere anulat din data de 04.01.2007. Mai mult decât atât, în urma extinderii verificărilor, s-a stabilit că Judecătoria Negrești Oaș, emise pe numele acestuia un manadat de executare a pedepsei închisorii de un an și opt luni pentru infracțiuni săvârșite la regimul circulației.
Cel în cauză s-a ales cu un nou dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul de conducere anulat și a fost depus în Penitenciarul Satu Mare pentru executarea pedepsei.