În data de 14 noiembrie 2016, la ora 18.17, polițiștii rutieri negreșteni au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs în comuna Turţ, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

atv
La fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat de 60 de ani, din Gherța Mare, fără a deține permis de conducere, a circulat prin localitate cu un ATV înmatriculat in Italia, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, rănindu-se grav.
Polițiștii rutieri continuă cercetările.
De asemenea, în data de 14.11.2016, în jurul orelor 10.40, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic pe DJ109L un autoturism care avea aplicate numere de înmatriculare provizorii.
La controlul efectuat, a rezultat că cel de la volan, un bărbat de 47 ani din Turț, avea autorizația de circulație eliberată pentru pentru numerele provizorii, expirată încă din 08.10.2016.
S-a întocmit dosar penal pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.