În data de 18.10.2016, în jurul orelor 07:30, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați prin apel telefonic la 112, despre faptul că pe strada Balta Blondă din municipiul Satu Mare se află răsturnat un autoturism în afara părții carosabile, informează IPJ Satu Mare.

politia
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în data de 18.10.2016, în jurul orelor 01:30, un tânăr de 20 de ani, din Ardud, conducând un autoturism pe bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare, în care se afla și proprietarul în calitate de pasager, a accidentat un cunoscut de 19 ani, care îl aștepta neregulamentar pe partea carosabilă, provocându-i leziuni la nivelul gambei piciorului drept.
După eveniment, cei doi au părăsit locul accidentului, la volan trecând de data aceasta proprietarul, tot un tânăr de 20 din Ardud, intenția lor fiind de a se deplasa spre domiciliu. Pe strada Balta Blondă cel de la volan a pierdut însă controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se cu autoturismul în șanțul de pe marginea părții carosabile, unde l-a și abandonat.
Tânărul accidentat la picior a apelat la Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri medicale de specialitate, de unde a fost preluat de polițiști.
Cu ocazia extinderii verificărilor, polițiștii au constatat faptul că proprietarul autoturismului nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Tuturor celor implicați în eveniment li s-au recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, în cauză urmând ca cercetările să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducere fără permis.