O delegați din orașul înfrățit Oroshaza, condusă de primarul David Zoltan, s-a aflat azi în vizită în municipiul Carei. La Primăria Carei, aceștia au fost întâmpinați de către primarul Eugen Kovacs, viceprimarul Ludovic Keizer și un grup de consilieri locali format din: Fazakas Zoltan, Venig Gabriela, Csizmadia Zsolt, Leitner Robert, Ioan Oneț, Bujor Păușan și Ioan Racolța.

Atât primarul Eugen Kovacs cât și primarul din Oroshaza, David Zoltan, au arătat că relațiile dintre cele două orașe înfrățite trebuiesc intensificate în cât mai multe domenii. Primarul David Zoltan, aflat la primul său mandat, a prezentat o serie de informații despre orașul pe care îl conduce și actuala componență a Consiliului Local Oroshaza. Orașul înfrățit are trei viceprimari și un Consiliu Local format din 15 membri, în care FIDESZ deține majoritatea absolută cu cei zece consilieri aleși sub sigla partidului. Primarul Eugen Kovacs a făcut o scurtă prezentare a municipiului nostru și a componenței Consiliului Local Carei. În continuare, consilierii locali din Carei și Oroshaza s-au prezentat reciproc.
În continuare programului, delegația din orașul înfrățit Oroshaza a vizitat noul sediu al Primăriei Carei, castelul Karolyi, Teatrul Municipal și Centrul Social.