În după amiaza zilei de ieri, 12 octombrie 2016, în jurul orei 17.50, poliţia a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe DN 1 F, în afara localității Căuaș, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

ambulanta-accident
La fața locului, polițiștii rutieri din Carei au stabilit faptul că un conducător auto, de 52 ani, din comuna Santău, în timp ce conducea un autoturism proprietate privată între Căuaș și Tășnad, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula în fața sa, a provocat un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.
În fapt, în încercarea de a evita prin viraj la stânga un impact iminent cu autoturismul din față care a frânat, conducătorul auto care circula din spate nu numai că l-a acroșat pe cel din față, ci a și pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Ghilești și care circula din sens opus.
Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto care a circulat regulamenatar, care ulterior a fost transportat la Spitalul județean Satu Mare în vederea efectuării investigațiilor medicale de specialitate.
La toți cei trei conducători auto implicați, rezultatele testării cu aparatul etilotest au fost negative.Totodată le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemiei.
Cercetările continuă.