Asociația Împreună Egymasert Egyesulet (ASIEE) a lansat o licitație caritabilă pentru a-l ajuta pe micuțul Dominik, cel de-al doilea copil al familiei Tasi, care s-a născut cu o boală rară, denumită atrezie esofagiană. Licitația caritabilă se va desfășura până mâine seară, fiind scoase la vânzare diferite obiecte donate de careienii inimoși. Banii vor fi folosiți pentru o nouă operație, poate chiar ultima, de care are nevoie micul Dominik pentru a se vindeca.

dominik

”Licitație caritativă pentru Dominik. Licitația ține până în 14 seara. Pornire 5 lei, cine dă mai mult câștiga. Produsele se pot vedea la sediu ASIEE. Dacă dorești și tu să donezi pentru licitație ca asftel să-l ajuți pe Dominik, nu ezita, scrie-ne, caută-ne”, se arată în anunțul postat de ASIEE pe Facebook.
Al doilea băieţel al familiei Tasi, Dominik, s-a născut cu o boală rară, denumită atrezie esofagiană. Primele două luni după naştere a stat la un spital din Cluj, unde a suferit cinci intervenţii chirurgicale. Problema nu s-a rezolvat, acum câteva săptămâni suferind a şasea operaţie la Debrecen. Banii pe care îi aveau tinerii săi părinţi s-au epuizat. Au fost ajutaţi de familie, rude, cunoştinte, dar nu ajunge. Acum, unul dintre părinţi e la spital cu cel mic, unde mai are de stat câteva săptămâni, pentru a fi operat din nou. Dacă totul merge bine, va fi ultima. Dar cheltuielile depăşesc posibilităţile materiale ale familiei Tasi.