În momentul în care încalcă regulile de circulaţie, atât şoferii cât şi bicicliștii îşi asumă şi suportă consecinţe dintre cele mai grave. Un biciclist din Carei, care a efectuat un viraj fără să se asigure, a fost surprins şi accidentat de o autotutilitară, astfel că în acest moment se află internat în stare foarte gravă la spital, informează IPJ Satu Mare.

biciclist
Aseară, în jurul orei 20.15, poliţia a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs în municipiul Carei.
Din primele verificări efectuate, s-a constatat că un bărbat de 60 de ani din localitate, circulând pe bicicletă fără a fi echipat corespunzător cu elemente fluorescent reflectorizante, pe fondul efectuării unui viraj la stânga, fără să se asigure, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă din sens opus de un tânăr de 24 de ani din Valea lui Mihai, județul Bihor.
În urma impactului, biciclistul grav rănit, a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii
Cercetările continuă.