Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, aflați în supravegherea traficului rutier pe arterele din municipiu, au oprit ieri pentru control, în jurul orei 18.50, un autoturism care circula pe strada Crapului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

etilotes1
La controlul alcoolscop efectuat, conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani din Satu Mare, avea o concentrație a vaporilor de alcool de 0,91 mg/l. I s-a întocmit dosar penal.
Și polițiștii din Ardud au constatat ieri o infracțiune la siguranța circulației pe drumurile publice. Pe strada Magnoliei din localitate a fost identificat în trafic un autoturism condus de de un tânăr, de 24 de ani, din localitate, deși acesta nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Conducătorul auto va fi cercetat penal pentru conducere fără permis.
Cu ocazia controalelor efectuate pe principalele artere de circulație din județ pe parcursul zilei de 11.10.2016, pentru abaterile constatate la regimul rutier, polițiștii au aplicat 189 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 18 105 lei.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce trei permise de conducere pentru abateri ca: neacordare prioritate pietoni, consum de alcool la volan și nerespectarea culorii roșii a semaforului electric.