Careianca Ioana Guruță s-a înscris în concursul Glamour Street Fashion Show cu o ținută de toamnă. Pentru a câştiga acest concurs, Ioana are nevoie de susţinerea tuturor careienilor, cu atât mai mult cu cât concursul mai durează doar trei zile. „Ultimele 3 zile de concurs…(mai puteți vota încă o dată). Vote&share! Mulțumesc!”, scrie Ioana Guruță pe pagina sa de Facebook. Până în prezent, Ioana a înregistrat 1.726 de voturi.

ioana-guruta

Careienii pot să-i acorde Ioanei o notă și un vot la următorul link: http://www.glamour.ro/streetfashionshow/participante/guruta-ioana/
„Am ales să port o bluză de catifea neagră, de tip kimono, cu mâneci uşor exagerate şi cu accente florale monocromatice. Acestă piesă am ales să o îmbin cu o pereche de pantaloni-culottes, cu buzunare. De asemenea rujul şi pantofii de culoarea roşie, pentru a avea o pată de culoare şi pentru a-mi accentua mai mult feminitatea. Practic, m-am inspirat din trend-urile: atingeri de catifea, maneci exagerate şi accente masculine şi sper ca ţinuta mea să vă placă şi să vă inspire şi pe voi. Kisses ;)”, scrie Ioana Guruţă pe site-ul competiţiei.