Tribunalul Satu Mare a emis un mandat de arestare de 30 de zile pe numele careianului Hegeduș Csaba Attila, care s-a predat Poliției la patru zile după ce a ucis în bătaie un alt careian, în vârstă de 41 de ani, cu care au băut împreună în locuința acestuia din urmă. Conflictul soldat cu moartea victimei a avut loc în data de 23 august 2016.

arestat

”Solutia pe scurt: În baza art. 226 Cod de procedură penală admite propunerea motivată a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare şi în consecinţă Dispune arestarea preventivă a inculpatului HEGEDUŞ CSABA ATTILA, pe o durată de 30 de zile, de la 28.08.2016 la 26.09.2016 inclusiv”, se arată în decizia Tribunalului Satu Mare, postată pe portalul instanțelor de judecată.

Reamintim că sâmbătă, 27 august 2016, la ora 09.00, la sediul Poliţiei Municipiului Carei s-a prezentat, Hegeduș Csaba Attila, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Carei, care a declarat că în seara zilei de 23.08.2016, aflându-se la locuinţa unui bărbat de 41 de ani din Carei, pe fondul unui conflict spontan izbucnit ca urmare a consumului de alcool, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnul, pe parcursul nopţii intervenind decesul acesteia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, suspectul Hegeduș Csaba Attila fiind reţinut de către procurorul de caz din cadrul Parchetului Tribunalului Satu Mare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, fiind prezentat duminică Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au emis pe numele ucigașului Hegeduș Csaba Attila un mandat de arestare pe 30 de zile.