Careianca Mihaela Bota, aleasă vicepreşedinte al TSD Satu Mare

Tânăra antreprenoare Ioana Bran a fost aleasă, miercuri, președinte al Organizației Județene de Tineret a PSD ( TSD) Satu Mare, în cadrul conferinței de alegeri la care au participat peste 100 de tineri social-democrați din tot județul, dar și invitați de la București și din organizațiile din Transilvania. În noul Birou Executiv al TSD Satu Mare au mai fost aleși Ionuț Bujor – președinte executiv, Ilieș Cristina – secretar executiv și un număr de 18 vicepreședinți, se arată într-un comunicat de presă al PSD Satu Mare. Printre cei 18 vicepreşedinţi ai TSD se numără şi careianca Mihaela Bota.

bota

Mihaela Bota ocupă funcţia de preşedinte al TSD Carei şi a candidat la alegerile locale pe lista PSD Carei la Consiliul Local.
Ioana Bran are 30 de ani și este antreprenor, iar pe plan politic este vicepreședinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare și președinte al Ligii tinerilor întreprinzători social-democrați din Satu Mare, fiind unul dintre membrii cu experiență ai TSD, care s-a implicat activ în ultimele campanii electorale, se mai arată în comunicatul de presă al PSD Satu Mare.

tsd


Lasă un răspuns