Ieri, 21.08.2016, un bărbat de 47 de ani, din Sânmiclăuș, a fost acroșat de un autoturism, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe acostamentul drumului public. În jurul orei 17,00, pe strada Principală din localitatea Sânmiclăuș, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane, informează Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare.

politia

Concret, un taximetrist de 27 ani, din municipiul Carei, în timp ce conducea autoturismul unei firme de profil, pe fondul conducerii imprudente, a accidentat un bărbat de 47 de ani, care circula în calitate de pieton pe acostamentul din partea dreaptă a drumului public, pe direcția de mers a autoturismului.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul municipal Carei pentru investigații și îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Împrejurarile comiterii accidentului sunt cercetate în cadrul dosarului penal constituit în acest sens.