Un bărbat de 55 de ani, din Botiz, care circula cu bicicleta pe drumul național, a fost accidentat grav de un element de caroserie al unui autobuz, decedând ulterior la spital. La data de 21.08.2016, în jurul orei 19.10, poliția rutieră a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier pe DN 19, informează Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare.

accident-bicicleta

La fața locului s-a stabilit că un bărbat de 55 de ani, din Botiz, circulând cu bicicleta în afara localității Botiz, a fost rănit grav de un autovehicul care a părăsit locul accidentului.Victima a fost transportată la spital unde, în urma leziunilor suferite, a decedat.

În urma investigațiilor efectuate și pe baza probelor ridicate de la fața locului, a fost identificat vehiculul implicat în incident, ca fiind un autocar înmatriculat în Bistrița Năsăud, condus de către un bărbat de 30 de ani, din comuna Șintereag, județul Bistrița Năsăud

Din primele cercetări rezultă că, în timpul mersului, un element de caroserie a acroșat biciclistul, provocând accidentarea acestuia, șoferul autocarului continuându-și deplasarea.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, urmând ca după finalizare să se dispună măsuri legale.