După o vacanta scurtă, de patru săptămâni, sportivii Asociației Club Sportiv Sakura Carei reîncep antrenamentele. Din data de 29 august, aceștia se reîntâlnesc zilnic, în sala de sport a Școlii Generale nr 3 din Carei, de la ora 18.00, și în sala de sport din Căpleni, unde antrenamentele se țin în zilele de luni și miercuri, de la ora 16.30.

karate

”Ne așteaptă multă muncă, deoarece ne așteaptă sezonul competițional de toamnă. La cupele organizate de diferite cluburi, pe lângă cei 13 sportivi legitimați ai clubului, vor intra în circuitul competițiilor și mai mulți sportivi începători. Cei 13 sportivi, dintre care patru de la secția Căpleni, vor reprezenta țara noastră la Campionatul, respectiv Cupa Mondială organizate de Federația Mondială de Karate Shotokan SKDUN, în perioada 7-9 octombrie, la Burgas, Bulgaria, ca membri ai lotului național al României”, a declarat Engber Ingrid, instructor karate 2 Dan la Clubul Sakura Carei.

”Așteptăm la antrenamentele noastre copii de la vârsta de patru ani, limita de vârstă superioară nu este. Sala e deschisă pentru toți cei care vor să facă cunoștință cu acest sport frumos. La noi, Karate nu este numai un sport, este un stil de viață!”, a adăugat instructorul Engber Ingrid.